Web Analytics Made Easy - Statcounter

زارع با اشاره به توفیقات گروه سرود «ره‌پویان حرم» در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، گفت: با حمایت‌های کانون فرهنگی هنری «امام حسن مجتبی(ع)» تاکنون ۴۳ اثر گروهی، ۱۰ اثر تک‌خوانی و خوانندگی و پنج نماهنگ توسط این گروه تولید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، کانون های مساجد با برگزاری برنامه های متنوع  فرهنگی هنری بر مدار دین، سنگری برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به شمار می آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازطرفی این پایگاه های اثربخش بهترین مراکز برای کشف و شناسایی نیروهای مستعد در عرصه های مختلف هستند.

 

یکی از این کانون ها که توانسته با برنامه های جذاب زمینه حضور کودکان و نوجوانان را در مسجد فراهم کند، کانون فرهنگی هنری «امام حسن مجتبی(ع)» در جوار مسجد امیرالمومنین(ع) روستای عصمت آباد مهریز استان یزد است.

 

مربی این کانون فردی متعهد و دلسوز است که در طول سال ها فعالیت تمام تلاشش جذب جوانان و نوجوانان و پویایی کانون بوده است، تشکیل گروه سرود رهپویان حرم با موفقیت های قابل توجه در عرصه ملی و بین المللی را می توان  از جمله فعالیت های شاخص این کانون برشمرد. به منظور معرفی فعالیت های شاخص این کانون فرهنگی هنری فعال گفت وگویی با «مهدی زارع»، مدیر مسئول آن داشته ایم که مشروح آن در ادامه می آید:

 

کانون فرهنگی هنری امام حسن مجتبی(ع) با چه اولویت هایی طرح و برنامه ها را پیش بینی و اجرا می کند؟

 

کانون فرهنگی هنری امام حسن مجتبی(ع) فعالیت خود را با عضویت تعدادی از افراد ولایت مدار روستای عصمت آباد مهریز یزد آغاز کرد و در راستای استفاده بهینه از ظرفیت های مساجد و انجام کار فرهنگی مورد نیاز جامعه اقدام به تشکیل کلاس سرود و موسیقی کرده است.

این کلاس ها با عنوان «رهپویان حرم» و با هدف بزرگداشت مقام شهدای دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم و با جذب تعدادی از جوانان و نوجوانان فعال شده که در پی فعالیت این گروه سرود و تولید اثرات فاخر و ارزشی در زمینه سرود و خوانندگی تعداد زیادی از نوجوانان شهرستان در این کلاس ثبت نام کرده و به جمع اعضای گروه سرود پیوستند.

این گروه سرود با پشتیبانی و همراهی کانون، پیشرفت های چشمگیری داشته و توانسته به یکی از گروه های برتر و ممتاز استان در زمینه تولید سرود و نماهنگ تبدیل شود.

 

ثمرات فعالیت کانون فرهنگی هنری امام حسن مجتبی(ع) و گروه سرود رهپویان حرم در جوار مسجد چه بوده است؟

 

گروه سرود حرم رهپویان حرم شهرستان مهریز فعالیت مجدد خود را با این نام از سال 1395 شروع کرد و تاکنون حدود 110 هنرآموز را از سراسر شهرستان جذب کرده و تحت آموزش قرار داده است.

این گروه سرود مکان فعالیت خود را در مسجد حضرت امیرالمومنین(ع) عصمت آباد انتخاب کرده تا از ظرفیت های مسجد به عنوان یک پایگاه فرهنگی استفاده کند. اعضای گروه مجموعه ای از جوانان بسیجی هستند که با داشتن روحیه جهادی توان بالای خود را در همه زمینه ها به اثبات رسانده و نمونه بارز جوان انقلابی هستند.

 

تکیه بر اصل اعتماد به جوانان و استفاده از استعدادهای نهفته آنها با توان مالی هرچند اندک موجب شد، که این گروه سرود مسیر پیشرفت و ترقی را به خوبی و با سرعت طی کرده و بتواند طی یکی دو سال از یک گروه سرود شهرستانی به یک گروه سرود کشوری تبدیل شود.

 

چه تعداد اثر تاکنون تولید کرده است؟

 

با حمایت های کانون امام حسن مجتبی(ع) تاکنون 43 اثر گروهی، 10اثر تکخوانی و خوانندگی و پنج نماهنگ توسط این گروه سرود تولید شده است که اکثر این آثار به دفعات از شبکه های سراسری پخش شده و با استقبالی بی نظیر همراه بوده است.

گروه سرود رهپویان حرم کانون امام حسن مجتبی (ع) از بین اعضای خود 10مربی گروه سرود آموزش داده است و این مربیان هر کدام در یکی از محلات و روستاهای شهرستان گروه سرود تشکیل داده و مربی گری آن را به عهده دارد. علاوه بر این، کلاس های آموزش تئوری موسیقی و دستگاه آواز ایرانی برای اعضای مستعد و مشتاق در این مجموعه نیز برگزار می شود.

 

گروه سرود رهپویان حرم در سطح بین المللی چه برنامه هایی داشته و دارد؟

 

گروه سرود رهپویان حرم با داشتن چندین اجرا در خارج کشور و استان های مختلف در داخل کشور سابقه درخشانی را از خود به جای گذاشته است. این اجراها به دعوت مسئولین و به دعوت های مردمی در مراسم های مختلف نظیر یادمان شهدا، برنامه های صدا و سیما، مناسبت های مذهبی و سنتی بوده و بارها توسط مسئولین کشور، استان و شهرستان مورد تقدیر قرار گرفته  است.

 

گروه سرود رهپویان حرم سه نماهنگ به نام های «فصل دفاع»، «اربعین» و «شوق پر زدن» تولید کرده که به دفعات از شبکه های سراسری و استانی پخش و با استقبال عمومی مواجه شده است.

 

وجه تمایز این گروه سرود که اعضای آن از بچه های کانون های مساجد هستند، با دیگر گروه های سرود چیست؟

 

وجه تمایز گروه سرود رهپویان حرم با سایر گروه ها در این است که این گروه برخاسته از دل یک روستا است و نه تنها در بحث موسیقی بلکه به عنوان یک مجموعه فرهنگی در زمینه های گوناگون نظیر برگزاری اردوهای زیارتی، برگزاری مسابقات کتابخوانی، تشویق اعضا به شرکت فعالیت های جمعی ورزشی، آشنایی با سیره شهدا (بازدید از خانواده شهدا، مطالعه زندگی نامه شهدا) و برگزاری جلسات هفتگی و مذهبی فعالیت دارد.

 

هدف گروه تبیین و ترویج مبانی دین، فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت در قالب هنر موسیقی و سرود است و از این طریق جذب بسیار بالایی را بین نوجوانان و جوانان شهرستان داشته است.

 

سرلوحه تمام امور این گروه سرود انجام فرامین مقام معظم رهبری درراستای بزرگداشت ارزشهای انقلاب و تجدید پیمان با آرمان های شهدا در قالب انجام کار منسجم و تشکیلاتی است، در واقع تمام فعالیت های گروه سرود مصداق آتش به اختیار بودن یعنی انجام کار فرهنگی خودجوش و تمیز است، تمام تلاش این گروه سرود رضایت حق تعالی و زمینه ساز ظهور چه زودتر امام زمان(عج) است.

 

گروه سرود راهپویان حرم کانون امام حسن مجتبی(ع) به غیر از فعالیت در حوزه سرود در چه محورهای دیگری فعالیت دارد؟

 

این گروه در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی هم فعالیت های شاخصی تاکنون انجام داده است که می توان به برگزاری نشست های کتابخوانی با موضوع آشنایی با سیره شهدا، برگزاری مسابقات از بین کتاب های مختلف و اهدای جوایر به نفرات برتر اشاره کرد. همچنین در میان اعضای این گروه ۹ حافظ قرآن کریم هم حضور دارند.

 

برنامه های دیگری که در این کانون فرهنگی هنری برگزار می شود، در چه محورهایی است؟

 

کانون امام حسن مجتبی(ع) به صورت هفتگی و مناسبتی آئین های مذهبی را برگزار می کند، به گونه ای که تمامی امور توسط خود اعضا مدیریت می شود، در حال حاضر 12 مداح در بین اعضای کانون آموزش دیده اند که مشغول به مداحی در هیئات سطح شهرستان هستند و در زمینه برگزاری اردوهای فرهنگی، زیارتی و سیاحتی هم بسیار توانا عمل می کنند.

 

در مورد فعالیت های اردویی کانون هم توضیحاتی دهید.

 

برگزاری اردوی کربلای معلی برای اعضا و والدین آنها، برگزاری چند سال پی درپی اردوهای خانوادگی مشهد مقدس و نیز شرکت در راهپیمایی جهانی اربعین حسینی و اجرای سرود در مسیر پیاده روی و استقبال بی نظیر از زوار امام حسین(ع) بخش دیگری از برنامه هایی است که در کانون امام حسن مجتبی(ع) دنبال می شود.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد انتخابات مجلس انتخابات مسجد طرح ملی فهما مسجد مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگزاری شبستان رهپویان حرم کانون فرهنگی هنری مساجد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره) اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتا سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و، چون حرکت خود را براساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تاثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی بیان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • دلیل اهتمام امام صادق(ع) به فعالیت‌های علمی و شاگردپروری
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند