Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ حرم مطهر رضوی در شب میلاد کریم اهل بیت(ع)، حضرت امام حسن مجتبی(ع) غرق در جشن و سرور بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در شب نیمه ماه مبارک رمضان مصادف با میلاد سبط نبی مکرم اسلام(ص) حضرت امام حسن مجتبی(ع) جای جای حرم مطهر رضوی غرق در جشن و شادی بود و صوت دلنشین صلوات و مولودی‌خوانی در سراسر این بارگاه نورانی به گوش می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شب نورانی که دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) برای عرض تبریک و شادباش این میلاد فرخنده به محضر ولی نعمت‌شان حضرت علی بن موسی رضا(ع) به حرم مطهر رضوی مشرف شده بودند، ویژه‌برنامه جشن میلاد ساعتی بعد از اقامه نماز مغرب و عشا(ع) در رواق امام خمینی(ره) بارگاه منور رضوی برگزار شد.

در این مراسم زائران و مجاوران ابتدا با قرائت زیارت نامه امام حسن مجتبی(ع) با نوای مهدی نیکبخت از ذاکران و مداحان اهل بیت(ع) به محضر این امام همام عرض ارادت کرده و بر دامان با کرامتش دست توسل زدند.

حال و هوای حرم مطهر رضوی در شب میلاد امام حسن(ع)/ جشن و سرور زائران امام رضا(ع) برای امام دوم شیعیان جهانفرهنگ مواسات و همدلی با الگوگیری از امام حسن (ع) افزایش یابدبرنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) اعلام شد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی نیز در این مراسم باشکوه طی سخنانی به بیان ویژگی‌های امام دوم شیعیان پرداخت و اظهارداشت: امام حسن(ع) با نرمش قهرمانانه و صلح با معاویه اسلام را از خطر نابودی حفظ کرد.

وی بیان کرد: هر امامی در زمان امامت خود رسالتی که بر دوشش است را انجام می‌دهد، امام حسن مجتبی(ع) نیز صلح و نرمش با معاویه را بهترین تدبیر برای حفظ اسلام و  شیعیان برگزید.

قرائتی افزود: اگر امام حسن مجتبی(ع) در زمان امام حسین(ع) بودند قطعا دست به قیام می‌زدند و از این طریق با دشمنان اسلام مبارزه می‌کردند. هر چند ایشان در روز عاشورا حضور نداشتند ولی فرزند ایشان حضرت قاسم(ع) به وصیت پدر در رکاب سیدالشهدا(ع) جنگید و به شهادت رسید.

وی اضافه کرد: در شب عاشورا وقتی امام حسین(ع) بی‌قراری حضرت زینب(س) از نزدیک شدن زمان شهادت را دید فرمود: «جدم رسول خدا(ص) از من بهتر بود ولی از دنیا رحلت کرد. پدرم علی(ع) از من بهتر بود و شهید شد. برادرم حسن(ع) نیز از من بهتر بود و ایشان هم شهید شد».

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی بیان کرد: در این کلام نورانی، امام حسین(ع) مقام امام حسن مجتبی(ع) را بالاتر از مقام خود معرفی می‌کند که این امر نشان دهنده جایگاه والای کریم اهل بیت(ع) در بین ائمه معصومین(ع) است.

در ادامه مداحی و مولودی خوانی مدیحه سرایان اهل بیت(ع)؛ محمد جعفرنژاد و حسن عبدی، مدیحه‌سرایی مداح نوجوان؛ سید علی حسینی، اجرای سرود و همخوانی توسط گروه سرود گلدسته‌های حرم از دیگر برنامه‌های شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) در حرم مطهر رضوی بود.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام حسن مجتبی ع حرم مطهر رضوی اهل بیت ع شب میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت شهادت امام صادق(ع)/ عزاداری شامگاه شهادت رئیس مذهب در بارگاه رضوی
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع)
  • تشییع شهدای تازه تفحص شده همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) در اصفهان
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
  • اعلام ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام صادق(ع)
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا